Porsche Babblers  

Go Back   Porsche Babblers > Porsche Boxster and Cayman Forum > Boxster / Cayman

Boxster / Cayman Porsche Boxster and Cayman Forum - Topics and discussions about the Porsche Boxster and Cayman


Reply
 
Thread Tools
Old May 30th, 2016, 11:45 AM   #1
Mentnav
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
rough running and backfiring on cold/wet start?

Any advice? Just replaced plugs and coils, starts and runs well when warm but misses and pops back when cool or wet starts.
Mentnav is offline   Reply With Quote
Old May 31st, 2016, 05:33 PM   #2
mikefocke
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 280
What plugs and coils did you use? Did it have the problem before the change? Any codes?
mikefocke is offline   Reply With Quote
Old June 5th, 2016, 07:38 AM   #3
Mentnav
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Rough running and backfiring on cold/wet start?

Thanks Mike, Beru coils and plugs, same symptoms before. Only code is O2 sensor.
Mentnav is offline   Reply With Quote
Old June 25th, 2016, 04:09 AM   #4
Cheese
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
Try this

MAF sensor may be the cure. It worked for me.
Cheese is offline   Reply With Quote
Reply

  Porsche Babblers > Porsche Boxster and Cayman Forum > Boxster / Cayman

Tags
backfire, pops, rough start



Thread Tools


Google+


Copyright © 2001-2014 Babblers. All rights reserved.
Babblers is a Porsche Boxster and Cayman enthusiast's forum, but it is in no way affiliated with, nor does it represent Porsche of Stuttgart, Germany.